I Norge er det definitivt de enarmede bandittene som er mest populære. Det er kanskje ikke så rart siden det er disse vi mer eller mindre vokste opp med. Det var jo ikke videoautomatene som sto i inngangen til så godt som hver eneste butikk og kiosk i landet. Det var ikke videoautomatene vi ble kjent med, ble forelsket i, og så mistet da staten bestemte seg for å forby dem. Sporene etter de enarmede bandittene har blitt vanskelig å fjerne, og hvorfor skulle de bli fjernet da vi kan nyte flotte tilbud på nettet.

Blant de mest populære enarmede bandittene finner vi blant annet en god gammel kjenning, nemlig Jackpot 6000. Dette er en oppdatering på den eldre Jackpot 2000, som var en av de mest populære spilleautomatene før forbudet. Den store forskjellen er selvfølgelig at jackpoten har blitt hevet fra 2000 mynter til 6000 mynter. Hvor stor utbetalingen du da får kommer an på myntverdien din. Tre andre enarmede banditter som har blitt rimelig populære blant det norske folket er Super Nudge 6000, Mega Joker og Safari Madness.

Videoautomater blir selvfølgelig ikke ignorert heller, og her er det flere ekstremt populære spill. En spilleautomat de aller fleste kjenner til er Starburst. Denne spilleautomaten har blitt så populær at en lang rekke med casinoer tilbyr free spins til spesifikt denne videoautomaten når du melder deg inn hos dem. Det dukker hele tiden opp storsatsninger her, og hvis du vil se hvor avansert en videoautomat kan bli burde du ta en titt på South Park. Her er det hele fire bonusspill, et for hver av de fire hovedpersonene, og en lang rekke med andre bonusfunksjoner. Storsatsninger som dette vil det bare komme flere og flere av.

Men videoautomater trenger ikke bonusspill for å bli populære. Hvis man blander den enkle estetikken fra de enarmede bandittene, med noen av de kule nye funksjonene som videoautomaten kan inkludere, vil du virkelig kunne få en vinner. Gonzo’s Quest for eksempel har steget inn på kartet, og dette er en meget enkel spilleautomat. Her skal du finne veien frem til gullbyen Eldorando, og når spillet har en avalanche-multiplikator, som kan gange alle dine gevinster utrolige 15 ganger, vel, da er det nesten som å finne gullbyen selv.

Hvis du på en annen side er spesifikt interessert i Jackpotautomater, det vil si spilleautomater med så enorme jackpoter at de kan forandre ditt liv for alltid, har du muligheten til å prøve deg frem her også. Mega Fortune er godt mulig den spilleautomaten med verdens største progressive jackpot. Grunnen til at det er litt usikkerhet om hvilken spilleautomat det er som har den største er at de hele tiden forandrer seg, og de synker selvfølgelig når noen vinner.

Progressive jackpoter blir bygget opp fra innsats fra hele verden, og her er det mulig å hente ut mange millioner kroner, hvis ikke euro. Det har vært folk som har vært ekstremt heldige. Jackpoten til Mega Fortune kan blant annet komme opp i fire millioner euro, som tilsvarer godt over 30 millioner norske kroner. Det er med andre ord lett å forstå hvorfor denne spilleautomaten er så populær.