Har du lyst til å bli rik på å spille på spilleautomater? Det finnes faktisk en løsning, og det er spilleautomater med jackpoter som kan forandre livet ditt for alltid. Her er det ofte da snakk om progressive jackpoter. Det vil si at jackpoten vil bli større og større jo flere som spiller. En liten del av alles innsats vil bli lagt til poten, slik at den bare kan vokse seg større og større. Flere av disse kommer opp i et par millioner euro eller mer – og det er snakk om en god del kroner.

Den spilleautomaten som oftest blir regnet for å ha den største progressive jackpoten på nettet er Mega Fortune. Den progressive jackpoten her kan komme opp i omlag 4 000 000 euro, noe som tilsvarer langt over 30 millioner norske kroner. Det er med andre ord enkelt å forstå hvorfor man beskriver dette som jackpoter som uten tvil vil forandre ditt liv og hvordan du lever.

Sjansene er selvfølgelig i mot deg, men det er de jo i de aller fleste former for gambling. I likhet med lotto er det bare noen få som kan dra inn de ekstreme potene. Videre er det slik at spilleautomater med progressive jackpoter betaler ut gevinster sjeldnere enn andre spilleautomater. Der en spilleautomat uten progressiv jackpot kan strø rundt seg med mindre utbetalinger må disse spilleautomater bygge opp jackpotene sine.

Det vil selvfølgelig være mulig å dra inn mindre gevinster her også, alle spilleautomater har dem, du må bare være forberedt på at de kommer i et litt sjeldnere tempo. Samtidig, hvis du spiller for hovedpremien er det bare å ha tunga rett i munnen – for det er jo mest sannsynlig en utbetaling ingen vil klare å dra inn mer enn en gang i livet sitt, mens de aller fleste ikke engang vil klare det.

Noe av det fantastiske med spilleautomater med jackpoter som dette er på en annen side at du sjeldent trenger å satse så ekstremt mye. Jackpoten vil bli aktivert uansett hva ved den rette kombinasjonen. Hvor mye du vinner kan og ofte vil variere på hvor mye du satser, men drar du inn jackpoten blir det jo en helt utrolig enorm pengeslump uansett hva – og kanskje satset du ikke mer enn en euro da du dro inn det utrolige beløpet.

Du vil finne spilleautomater med enorme progressive jackpoter innen begge kategorier av spilleautomater. Du vil med andre ord kun velge mellom ekstremt enkle enarmede banditter der du bare trenger å dra i en spak, eller videoautomater der den enorme jackpoten kanskje blir utdelt via et bonusspill. Variasjonen er nærmest uendelig. Vil du prøve å spille deg rik kan du med andre ord gjøre det i nøyaktig den stilen du selv ønsker. Alle har forskjellige preferanser, og det er disse spilleverandørene bygger på. Målet er at alle skal kunne få den spillopplevelsen de drømmer om, og hvis du da også skulle klare å dra inn noen millioner, vel, det er jo i alle fall ikke noe negativt med det.